JUST NU

Bilbingo på g! Skulle ju inte sitta fel med lite extra kosing! :)


31 Juli

Idag är mina hundar glada hundar! Jag har kört både mycket godissök och leksaksletande med dom och det syns på dom att dom älskar verkligen när dom får en uppgift! Dock är Nikki en sån gotteråtta så ner han ska leta efter godis så blir han så ivrig att han missar dom i början.. Dustin är istället sån vid leksaksletandet.. Kul när man har far och son och kan se likheter och skillnader på både deras personlighet och arbetssätt!


En god gärning!

Blev "Animal Protector" hos WSPA igårkväll och jag måste säga att det känns förjävla bra att veta att åtminstone en liten del av lönen nu varje månad kommer att gå till något som faktiskt betyder något i det stora hela och inte bara för stunden..


JUST NU

B&J på Liseberg! Me like


27 Juli

Älskar att jag har en "morgontrött" vovve som bara vill ligga och mysa i sängen efter en sen natt!


25 Juli

Tjingeling! Äntligen lite värme i vårt kalla avlånga land! Dock var det för varmt att cykla med Dustin imorse så det fick bli ett dopp för björnarna istället och oj så kul det var! Nikki var dock en liten landkrabba och ville inte simma efter pinnarna och lät istället Dustin hämta pinnen i vattnet och sen tog han den för honom på land istället, fult va? ;) Men att bli nedskvätt tyckte även Nikki om och blev helsprallig när man skvätte vatten på honom! Haha så roliga så!


JUST NU

Sveriges sommar ger mig inget val..


Hunting and killing's a game

 
Tillbaka på ruta ett: Måndag..
Bara att bita ihop, skulle dock inte skada med lite sommar.. 
 
 

22 Juli

Tjingeling! Knäckte just idén om att jag behöver göra om designen
här på bloggen så ska försöka hinna göra det i veckan (snart)!
 
Hoppas ni har haft en lika suverän helg som jag!
Bild från i fredags, de tre aporna förutom att ingen håller för munnen..
 

JUST NU

Underbart


20 Juli

Leeeeeediiig, wihuu! Så det blev att åka och handla lite grejer men hittade ju inte ett smack till mig själv, suck.. Ska iaf förbi djuraffären på vägen hem och köpa lite mer åt hundarna, det förtjänar dom allt, världens bästa!


19 Juli

Aloha! Snart är även denna dag slut och imorgon är jag ledig! Min första lediga vardag sen studenten, galet! Måste även få skryta lite om hur duktig Dustin var igår på kursen. Han brukar ju alltid vara så hyper för att han blir så uppspelt av alla andra hundar och dofter så han brukar få lite svårt att koncentrera sig ibland.. Men igår så körde vi en liten "bana" på tid med lite olika saker och han klarade allt helt galant trots att jag var stressad över att det gick på tid.. ^^ Skillnad säger jag bara! Så nu går jag och funderar på om det kan vara att vi cyklat minst en halv mil om dagen i några dagar eller om det bara var en tillfällighet? Hur som helst tänker jag fortsätta med cyklandet med honom för han tycker det är såå kul!


18 Juli

Om en timme bär det av på hundkursavslutning! Har varit riktigt kul för både mig och Dustin så ska antagligen gå kurs i höst med!


JUST NU

Promenix med hundarna innan det är dags för jobb 15-19!


16 Juli

Godmorgon! Kom precis in från Nikkis promenad! Var ute och cyklade idag igen men idag fick bara Dustin hänga eftersom Nikki inte alls har samma överskottsenergi som trotsvalpen.. Tanken är att få Dustin lite tröttare varje dag så han inte ska orka vara lika trotsig! Ny metod som startades igår så ska se om man kan minska trotsen åtminstone en gnutta!


BEDTIME

Efter en perfekt söndag med träning, älsklings goda mat plus några avsnitt Sopranos så säger jag godnatt och bjuder på en fyllebild från fredagens långa natt!


Förtjänat en solning!

Som rubriken talar, jag förtjänar lite njutning i värmen efter ett bra styrkepass! Sweet!


15 Juli

Efter att ha cyklat en mil med hundarna så är dom rätt nöjda! Snart är det dags att åka till gymmet för ett styrkepass men först: Städning!


14 Juli

Trött trött och åter trött! Hade en helt suverän kväll och det hade definitivt Malin med, haha! Dock slutade den inte förs halv sex men kul var det! Till bakiskäk blev det kinamat och oj så gott det var! Nästan lika gott som första drinken var igår som ni ser på bilden! Farligt med för goda drinkar som inte smakar det minsta alkohol, men gott!


Hundshopping!

Beställde lite hundsaker förut som jag länge har velat göra men inte haft tid för! Bl.a detta bälte som ni ser på bilden! Hur bra som helst när man ska gå på en pw med hundarna plus att det ör mängder med fack för godis, påsar och t ex mobil, perfekt! Beställde även halsband, nån tuggleksak som ska vara bra för tänder och tandkött plus en ny matskål åt Nikki eftersom hans gamla gick sönder förra helgen. Hittade dock ingen som var lika fin som den gamla men men den här får faktiskt duga, han ska ju bara äta ur den! Hoppas på att sakerna kommer i början på nästa vecka!


13 Juli

Det var som fan! Kunde logga in på mobilappen nu? Haha dom kanske har fixat problemet eller så var det bara tur! ^^ För att summera veckan som gått: jobb! Har inte gjort mycket annat men ikväll blir det att fira fina Malin som fyllde 20år i tisdags och jäklar i mig vad det ska röjas! Ska även sätta kameran på laddning så fort jag kommer hem! Får INTE glömma det! Hörs senare eller imorn! Ha det bäst! Bild från övning av "Stanna kvar"


8 Juli

Tjenixen! Har haft en helt underbar helg med mina fina flickor och jag längtar redan tills jag får träffa dom igen! Redan taggad! Nu ska jag iaf hoppa in i en låångdusch och göra både hårinpackning, ansisktsmask mm och det ska bli så extremt skönt! Känner att det behövs så man orkar nya arbetsveckan som börjar imorgon! Ha det bäst!


I can be tough, I can be strong

 
Jobb till tre, storstädning inför imorgon och sen är det ju faktiskt nästan helg! LOVELY

Kvällsmys!

Äntligen kväll alltså! Usch känner att 9-19 är lite väl mycket i
den här värmen som har varit idag.. Men underbart att det
äntligen är lite sooool!
 
Nu har jag iaf klarat mig ensam med björnarna i 4 dygn och
det har ju faktiskt gått bra! Trodde det skulle vara värre!
Tur att jag har mina mysbjörnar för annars skulle jag aldrig
överlevt! Nu blir det några avsnitt Sopranos, puss!
 

4 Juli

Och jag jobbar som vanligt, 9-19.. Update ikväll från datorn med bilder! Ha det bäst!

2 Juli

Godmorgon! Inte orkat göra en ny blogg än så kan inte lägga upp några nya bilder men jag kan tydligen lägga upp från arkivet! Idag är det jobba 9-19 som gäller, puh! Är dock ledig mellan 3-4 för att gå med hundarna så tro inte att jag skiter i dom! ^^ Blev klar med byrån igår och har redan fyllt den plus den gamla, hihi inte allt för svårt inte! Ha en bra dag, hörs kanske senare! Bild på Nikkikillen dagen efter att jag hämtat honom! Störda blogg, inlägget ser ju förjävligt ut! Fasen vad arg jag blir!! Ajja ni har ju något o läsa nu iaf..

1 Juli

Satt ihop det sista på byrån, pantat flaskor, tränat och lagat mat!
Halva dagens sysslor är klara, oh yeah! Plus att träningen gick
galet bra (trots att jag inte orkade äta frukost innan..) och jag
ökade bl.a benpressen till 100kg, men det är ju nu när man
är uppe på tre siffrigt som den verkliga träningen börjar!
 
Var hos mamma igår och firade både Sabina och Annie och
oj så kul det var att få öppna paket tyckte Annie, haha!
Koncentrerad.. "Vad är det här!?"
 
"Jag vet vad det är!"
 
"Det är mitt och.."
 
 
".. det är ätbart! nomnomnom.."